• Standaard

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Sweat Healthcenter gevestigd aan de Handelsweg 2, 4501 PG in Oostburg. KvK-inschrijfnummer: 69017670 met NL857695459B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@sweat.nu.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Sweat Healthcenter te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van Sweat Healthcenter en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Sweat Healthcenter samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@sweat.nu.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Nieuw vanaf januari bij Sweat

    Pixformance! Hét alternatief voor Personal Training in Oostburg ...

    Lees meer
  • De onthulling van ons nieuw concept

    Op vrijdag 19 oktober om 18.00 uur! Je mag erbij zijn en maak kans op de eers...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Reclame 1

    Milon Cirkel zelf ervaren?

    Maak kennis tijdens de 7 dagen Gratis Milon Cirkel. Ontdek de Milon Cirkel!

    Lees meer
  • Reclame 2

    De Milon Cirkel

    Welke doelstelling wil jij bereiken? Kies voor de Milon Cirkel!

    Lees meer
  • Reclame 3

    Rugklachten?

    Je rug strekken bij Sweat Healthcenter. Strek je rug met het unieke Five concept!

    Lees meer
  • Reclame 4

    Wil je Voedingsadvies?

    Start dan nu met het voedingsprogramma i.c.m Milon Cirkel!

    Lees meer
  • Annemarie

    "*Ik ging nieuwe kleding kopen en kon mijn geluk niet op, want ik paste in een kledingmaat kleiner!"

    Annemarie
  • William Florijn

    "Ik heb tot nu bereikt dat ik het maximum uit mezelf haal en ik kan in de toekomst nog meer behalen. "

    William Florijn
  • Jeanine Pieters

    "Je blijft zo ook in contact met de coaches die altijd zeer belangstellend zijn hoe het gaat in mindere tijden."

    Jeanine Pieters
  • Ronny Buzeijn

    "Door de motiverende coaches heb ik er nu weer plezier in het bewegen en ik hou het goed vol en kom altijd trouw 2 keer p/w."

    Ronny Buzeijn
  • Danique

    "*Zeer goede begeleiding, altijd erg gezellig, net 1 grote familie."

    Danique
  • Agnes

    "*18 kilo lichter en vol energie en dat in 2 x 35 minuten per week sporten."

    Agnes
  • Steven

    "*Mijn rugklachten zijn na een paar weken al veel verminderd door de Milon Cirkel in combinatie met Five!"

    Steven
  • Ine

    "*Waarom ik koos voor Milon? Heel eenvoudig! Slechts 2x per week 35 minuten sporten op je eigen tempo en niet prestatiegericht!"

    Ine
  • Ingeborg

    "*Wie wil er nou niet sporten bij de beste club van Zeeuws Vlaanderen!"

    Ingeborg
  • Jeanine

    "*36 kilo lichter in 2 jaar tijd. Een goede combinatie van de Milon Cirkel en het programma Slimmer Afvallen. "

    Jeanine
  • Henny

    "*Goede begeleiding, lekker intensief trainen op mijn eigen niveau. Een aanrader voor iedereen!"

    Henny

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.